Wat is een bouwtechnische keuring?

Deze keuring is aan te bevelen bij de aan- of verkoop van uw woning. Bouwkundige rapporten van onze partners voldoen aan de Nationale Hypotheek Garantie en worden erken door Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de AFM geregistreerde financiële instellingen. 

Een perfecte bouwtechnische keuring is eigenlijk echt een hoofdzaak!

Een bouwtechnische keuring is aan te bevelen bij aan- of verkoop van uw woning. Het uiteindelijke resultaat, een bouwkundig rapport, is zeer uitgebreid. Bouwtechnische rapporten van onze partners worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven. Voorzien van foto’s, wordt het bouwkundig onderzoek full colour uitgeprint en zowel digitaal als per post naar u verzonden.

Ervaren inspecteur

Het bouwtechnische onderzoek wordt uitgevoerd door een ervaren inspecteur. De bouwkundigen zijn altijd in vaste dienst en werken in een klein rayon zodat ze bekend zijn met specifieke plaatselijke omstandigheden of bouwstijlen. Een bouwkundige inspectie is eigenlijk echt een hoofdzaak!

Checklist

Op basis van jarenlange ervaring en bekendheid met de eisen die gesteld worden, is er een checklist opgesteld. Tijdens de bouwtechnische keuring wordt, bij voorkeur in uw aanwezigheid, door de inspecteur deze lijst afgewerkt. De woning wordt van boven op het dak tot onder in de kruipruimte volledig gecheckt!

Meer dan 10 jaar ervaring

De bouwkundige inspecteurs van onze partners zijn goed opgeleid, hebben daarnaast minimaal 10 jaar ervaring in de bouw en kennen dus het klappen van de zweep. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Een bouwtechnische keuring is eigenlijk echt een hoofdzaak! Vandaag gebeld is snel gekeurd en geeft u zekerheid en onderbouwing bij het nemen van uw beslissing of in de onderhandelingen.