Asbestsanering

Door onze jarenlange ervaring, hebben wij mooie samenwerkingen met gecertificeerde bedrijven die u kunnen helpen bij het verwijderen van asbest. Asbesthulp coördineert en begeleid, zodat u er geen omkijken naar heeft. 

Asbestsanering

De sanering van risicovolle asbesthoudende toepassingen is specialistisch werk. Daarbij komt dat niet elk asbestproject hetzelfde is en dat gecertificeerde bedrijven vaak elk hun eigen specialisme hebben. Asbesthulp ontzorgt u volledig bij uw asbestsaneringstrajecten.

Dit begint altijd bij een asbestinventarisatie. Daarna zorgen wij ook voor de overige noodzakelijkheden, zoals de aanvraag van de vergunningen, indien nodig een verontreinigingsonderzoek, meldingen in – onder andere – het Landelijk Asbest Volgsysteem (LAVS), asbestsaneringen, vrijgaven en stortbonnen.

Asbesthulp regelt het!

Door onze ervaring hebben wij mooie samenwerkingsverbanden ontwikkeld met partners die elk hun eigen expertise hebben als het gaat om het verwijderen van asbest. Hierdoor bent u gegarandeerd van de juiste oplossingen op maat.

Omdat wij u graag snel van dienst zijn ontvangt u, wanneer u een offerte aanvraagt, deze altijd binnen 24 uur.

Speciale asbestsaneringen met risicobronnen, of bijvoorbeeld op gevoelige locaties (onder andere: scholen, winkels, kantoorpanden) worden door ons projectmanagementteam extra goed voorbereid. Tijdens de uitvoering begeleiden onze professionals de werkzaamheden en wordt alles met dagrapportages vastgelegd.

asbest afvoeren

Over het afvoeren van de asbesthoudende materialen hoeft u zich geen zorgen te maken. Samen met onze partners zorgen wij voor de geschikte wijze van het afvoeren van de asbesthoudende materialen die bij uw project worden gesaneerd. Uiteraard houden wij ook hierbij rekening met de wet- en regelgeving. Nadat asbesthoudend materiaal is afgevoerd, ontvangt u een stortbon. Dit is tevens uw bewijs dat u geen eigenaar meer bent van het asbesthoudende afval, dus bewaar de stortbon altijd goed!

Een particulier mag asbest en asbestgelijkend materiaal meestal inleveren bij de milieustraat van haar gemeente. Een goed voorbeeld van asbestgelijkend materiaal zijn asbestvrije golfplaten die zijn voorzien van een NT-keurmerk. De aanwezigheid van asbest in een (deel van een) golfplaat is niet met het blote oog vast te stellen. Om deze reden wordt asbest en asbestgelijkend materiaal meestal op dezelfde manier geaccepteerd op de milieustraat.

kosten asbest laten verwijderen

De kosten van het verwijderen van asbest kunnen behoorlijk uiteenlopen en is sterk afhankelijk van de situatie, het asbesthoudende materiaal en de grote van het project.

Voor particulieren hebben wij scherpe tarieven voor het uitvoeren van een asbestinventarisatie, waarbij wij gratis een kostenraming leveren voor de voorgenomen asbestverwijdering.

U bent niet altijd verplicht om asbest te verwijderen en vaak is het kostentechnisch beter om asbesthoudende toepassingen pas te saneren bij sloop of grootschalige renovatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan, die wij u binnen 24 uur kunnen aanleveren.

Offerteaanvraag asbestsanering

 

    ik wil gemaild wordenik wil gebeld worden